Kennis op maat

Kenniscentrum Peutersaen biedt trainingen aan voor en door pedagogisch professionals. Al onze trainingen, cursussen en workshops zijn praktijkgericht en worden afgestemd op de behoeftes binnen jouw organisatie.

Een partnerschap in educatie

Bij Peutersaen bieden wij een inspirerende leeromgeving met uitgebreide persoonlijke coaching. Daarnaast denken wij graag mee met de invulling en implementatie van de wet Ikk.

Kwaliteit van onze kennis

In al onze cursussen, trainingen en workshops streven wij naar de hoogste kwaliteit. Wij staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit houdt in dat wij aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs voldoen. Ook goed om te weten, al onze cursussen zijn vrij van BTW.

Coaching op de werkvloer

Wij snappen dat iedere pedagogisch professional anders is. Training op maat is daarom voor ons een belangrijk onderdeel van ieder opleidingstraject. Daarom bieden wij naast persoonlijke begeleiding tijdens de trainingen ook coaching op de eigen werkvloer aan.

Advies onderwijsbeleidsplan

Wij kunnen u adviseren en ondersteunen in het formuleren en implementeren van een onderwijsbeleidsplan die past bij uw organisatie en pedagogische professionals.

"Peutersaen, alles voor de educatieve groei van het kind."

Naast trainingen, cursussen en workshops is Peutersaen ook specialist in de volgende vakgebieden:

Uitzendkrachten

Uitzendbureau voor kwalitatief sterke en breed opgeleide pedagogische professionals.

Administratie

Dienstverlening gericht op ondersteuning en/of outcoursing van administratie m.b.t. kinderopvang.

Beleidsadvies

Dienstverlening gericht op ondersteuning en implementatie van onder andere opleidingsbeleidsadvies.

Kinderopvang

Wij zijn pioniers in de peuteropvang van een kwalitatief sterke (leer) omgeving voor kinderen van 4-12 jaar.