Kinderopvang

Per 1 juli zijn de locaties van Peutersaen onderdeel van TintelTuin.

TintelTuin is een kinderopvangorganisatie met jarenlange ervaring en staat voor hoogwaardige pedagogische kwaliteit voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Op onze locaties stralen wij veiligheid, warmte en respect uit. Wanneer u uw kind inschrijft, komt u op de website van TintelTuin terecht.

Kwaliteit

Onze kinderopvang straalt veiligheid, warmte en respect uit. Daarnaast bieden wij een gedegen en gestructureerd programma. Wij onderhouden nauwe banden met de samenwerkende scholen waardoor de doorstroom van de kinderen optimaal zal verlopen.

Ontwikkeling

De pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige en vertrouwde speelomgeving waar de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De kinderen worden gestimuleerd in hun sociale, creatieve, verstandelijke, emotionele en motorische ontwikkeling.

Locaties

Op onze locaties voor peuteropvang begeleiden wij peuters van 2 tot 4 jaar. Wij bieden peuteropvang met en zonder Voor en Vroegschoolse Educatie en halve dagopvang voor peuters. Op onze BSO locaties verzorgen wij zowel voor- als naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.